ул. Христо Максимов № 31, кв. Гео Милев 1111, София
+359 885 912 295
+359 885 912 258
+359 885 912 295
Кожният интериор

Превозното средство може да бъде не по-малко удобно от апартамент или къща, но ограниченото пространство не осигурява всичко, което ви предлага жилището. Можете да извлечете толкова паралели, колкото ви харесват: изтягане пред камината и кожените седалки в колата, диван, покрит с велур и седалки, облицовани с туид, кожено кресло и интериор от кожа. Кожният интериор до скоро беше само за ВИП персони, но днес е просто модерен.

… дори кола с обикновен интериор може да се промени с направата на елементи от естествена кожа.

Дори най-евтината кола може да се промени, ако промените автодамаската на естествена кожа. Основното е да не се опитвате да спестите пари за сметка на заместители, тъй като това не само ще съсипе външния вид, но и ще се окаже знак за липса на вкус.

И така, какви са предимствата на материала, който разглеждаме? На първо място, устойчивостта на износване, общопризнатата кожа е много издръжлив материал, което означава, че при правилна грижа ще издържи дълго време. Естетичният външен вид също не е маловажен, например, дамаската на седалките избледнява с течение на времето, върху него се образуват гънки докато кожата винаги изглежда като нова. Друго свойство – лесната ежедневна поддръжка, червил, което е паднало върху дамаската, ще остави трудно за отстраняване следа върху нея, а за момент ще бъде изтрито от кожата. Незапалимостта ще предпази кабината от случайно попаднала върху кожата цигара.

Съществуват обаче и негативни аспекти. При ниски температури кожата има склонност да замръзва, тя губи своята гъвкавост и става като гума и бавно се затопля. При високи температури се получава обратният ефект, неприятно е да седиш върху седалка от въпросния материал, както на гореща тава. Друг недостатък е, че при често триене по кожата на седалките с дрехи се появяват лъскави зони, които в крайна сметка се превръщат в очевидни ожулвания.

Обадете се на +359 885 912 258 или ни потърсете на адрес ул. Христо Максимов 31, кв. Гео Милев 1111, София за да Ви подпомогнем вашето решение при интериорни ремонти…